Bij bezoek aan het museum dient u de corona maatregelen te volgen, klik hier

   

Waar kan je ons vinden

Het Stampe & Vertongen Museum is bevindt zich links naast het gebouw van de Antwerpse Luchthaven.

De luchthaven is bereikbaar op volgende wijzen:

Met het openbaar vervoer:

Met de bus
In het centrum van Antwerpen neem je op de Franklin Rooseveltplaats bus 32 of de trein in het Centraal station (richting Antwerpen-Berchem). Aan het station van Berchem dien je over te stappen op bus 51, 52 of 53 (richting Hove) tot aan de halte "luchthaven".

Met de trein
Je spoort tot het station van Antwerpen-Berchem.  Daar neem je buslijn 51, 52 of 53 (richting Hove) tot aan de halte “luchthaven”.

Met de auto
De luchthaven beschikt over ruime parkings.

Vanuit Nederland
De E19 (Breda) en A12 (Bergen op Zoom) sluiten aan op de Antwerpse ring. Je verlaat die ring langs uitrit 3 (Borgerhout); houd op de uitrit links aan en volg verder de wegwijzers naar de luchthaven.

Vanuit Hasselt/Liege (E313) of Turnhout/Eindhoven (E34)
Je verlaat de E313 aan uitrit 18 (Wommelgem) en houdt links aan op de uitrit. Je kan verder de wegwijzers naar de luchthaven volgen.

Vanuit Gent
De E17 brengt je “automatisch” op de Antwerpse ring; je verlaat die via uitrit 3 (Borgerhout). Op die uitrit hou je rechts aan en laat je je verder leiden door de wegwijzers naar de luchthaven.

Vanuit Brussel
Op het einde van de E19 hou je in de Craeybeckxtunnel links aan (richting Antwerpen Centrum). Op het eerste kruispunt voorbij die tunnel sla je rechtsaf, de Binnensingel op (richting Singel Noord). Net voorbij het treinstation Antwerpen-Berchem en de tunnel onder de sporenbundel sla je rechtsaf. De bewegwijzering naar de luchthaven helpt je nu verder.

   

Last update : 25.07.2021 15:49

Copyright 2017 Stampe en Vertongen Museum - Internationale Luchthaven Antwerpen - België