Bij bezoek aan het museum dient u de corona maatregelen te volgen, klik hier

   

Waarom vrijwilligers

Het museum zou niet kunnen opereren zonder de hulp van een ploeg enthousiaste vrijwilligers die ons helpen op alle mogelijke manieren.
Sommigen begeleiden bezoekers, bemannen de museum shop of houden zich bezig met de restauratie en het onderhoud van de vliegtuigen en de verzameling. Degenen die zich niet full-time kunnen inzetten helpen ons bij projecten of speciale evenementen; anderen geven ons hulp op specifieke terreinen zoals website design, publiciteit, het opmaken van de nieuwsbrief, enz.
We rekenen ook op die vrijwilligers voor het net en ordelijk houden van het museum.

Wat doen ze

Vrijwilliger zijn, is niet beperkt tot een groep mensen, hun kennis, fysische mogelijkheden of de beschikbare tijd. Wij waarderen alle bijdragen die onze vrijwilligers leveren, om de goede werking van het museum te garanderen. Als tegenprestatie vinden zij bij ons een groep gelijkgestemde zielen, een goede kameraadschappelijke sfeer en vooral pret en plezier in het uitvoeren van de diverse taken, wetende dat alle inspanningen geapprecieerd worden.

Wie we zoeken

Onze grootste behoefte zijn mensen die op regelmatige basis een zaterdag- of zondagnamiddag kunnen spenderen aan het openhouden van het museum. We zoeken vooral vriendelijke, energieke mensen die de shop kunnen openhouden, de bezoekers kunnen ontvangen en gidsen die het publiek kunnen rondleiden en te woord staan mochten er vragen rijzen.
Bovendien zoeken we steeds mensen die samen met ons op woensdagavond de handen uit de mouwen willen steken en helpen bij de onderhoud van het museum en de verzameling.

Hoe word je vrijwilliger?

Interesse om onze ploeg aan te vullen? Kom dan alvast eens kennis maken op een woensdagavond (19u-21u). De koffie staat klaar...

Affiche

Last update : 25.07.2021 15:49

Copyright 2017 Stampe en Vertongen Museum - Internationale Luchthaven Antwerpen - Belgiƫ